تبلیغات
میز غذا - رب گوجه فرنگی

میز غذا

چهارشنبه بیست و پنجم شهریورماه سال 1388

رب گوجه فرنگی

نویسنده: نیما   طبقه بندی: تکنیک های آشپزی، 

رب گوجه فرنگی

روش تهیه :

ابتدا تعدادی گوجه فرنگی های درشت و گوشتی را در دستگاه آبگیری بریزید و آبگیری کنید. ( در صورت نبود دستگاه می توانید آنها را رنده کیند تا پوست از گوشت جدا شود و یا چهارقاچ کرده و به مدت 5 دقیقه حرارت داده سپس با دست کمی له کرده و از صافی رد کنید). بعد آب گوجه فرنگی را در ظرفی مسی بریزید و روی حرارت قرار دهید(حرارت حتما تند باشد) ، وقتی که آب غلیظ شد و آب گوجه به قل قل و پرتابی درآمد، نمک را به حدی که کمی طعم شوری به خود بگیرد به آن اضافه کنید، حرارات را کم کنید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد و کاملا غلیظ شود سپس آن را از حرارت برداشته و صبر کنید تا کاملا سرد شود و بعد آن را در ظرف در بسته و جای خنک نگهداری کنید.

نکته :

* نمک را در آخر اضافه کینید تا رنگ رب تیره نشود. نمک به کپک نزدن کمک می کند.

* بهتر است رب را در شیشه هی استرلیزه و کوچک بریزید تا زودتر استفاده شود.

* حتما از قاشق کاملا تمیز و خشک برای برداشت رب استفاده کنید تا کپک نزند.

نویسندگان

نظرسنجی

    چه نوع غذایی را بیشتر می پسندید





آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :