تبلیغات
میز غذا - بلانچ کردن چیست؟

میز غذا

جمعه بیست و هفتم شهریورماه سال 1388

بلانچ کردن چیست؟

نویسنده: نیما   طبقه بندی: تکنیک های آشپزی، 

بدون عکس

بلانچ کردن روش و تکنیک ساده ای است که بسیاری از آشپزهای حرفه ای برای آنکه طعم، رنگ، مزه و طراوت سبزیجات را حفظ کنندبه کار می برند. برای انجام آن مقداری آب در قابلمه ای بریزید و به آن کمی نمک اضافه کنید ( به طوری که آب مزه دار شود)، سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید تا آببه جوش بیاید. در این مدت کهع آب به جوش می آید طرفی (کاسه ای) را از یخ پکنید و آب سرد روی آن بریزید تا ری یخها را پر کند. سبزیجات را به آب جوش اضافه کرده و به ودت 3 الی 10 دقیقه بجوشانید. سپس در آبکش بریزید و بلافاصله در آب سرد قرار دهید. پس از سرد شدن، دوباره در آبکش ریخته و پسس در کسیه بریزید و اطلعات و تاریخ را در بسته درج کنیدو فریز نمایید.

نکته :

* سبزی ها را بسته به نوعی که ذارند به مدت زمان معینی در آبجوش بجوشانید تا علاوه بر خاصیت، تردی و مزه خود را نیز حفظ کنند.

نویسندگان

نظرسنجی

    چه نوع غذایی را بیشتر می پسندید





آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :