تبلیغات
میز غذا - مربای به

میز غذا

چهارشنبه بیست و ششم اسفندماه سال 1388

مربای به

نویسنده: نیما   طبقه بندی: مربا و ترشی، 

مواد لازم:

به                                      3 كیلو

شكر                                  2 تا 2/5 كیلو

آبلیمو                                 نصف استكان

دانه هل نكوبیده                  یك قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

میوه های به را پوست كنده و چهار قاچ می كنیم و تخم و قسمت سفت وسط آن را در می آوریم.

بعد میوه های به را خرد می كنیم و آن ها را می شوییم و در قابلمه ای می ریزیم.

حدود 6 لیوان آب روی تكه های خرده شده ی به می ریزیم و درب ظرف را می گذاریم.

ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم تا كمی به ها بپزند، ولی زیاد له نشوند.

بعد شكر را همراه با دانه های هل داخل ظرف اضافه می كنیم و می گذاریم مربا با حرارت ملایم 3 تا 4 ساعت بجوشد تا رنگ مربا قرمز خوش رنگ و شربت آن غلیظ شود.

بعد آبلیمو را می ریزیم. مربا چند جوش كه زد از روی شعله برمی داریم.

نكته :

باید توجه داشته باشید كه درب ظرف مربا در مدت طبخ، باید بسته و حرارت ملایم باشد تا مربا خوش رنگ شود.

در صورتی كه مربا رنگش كاملا قرمز شد، ولی شربت آن رقیق بود درب آن را بردارید و حرارت را كمی زیاد كنید.

نویسندگان

نظرسنجی

    چه نوع غذایی را بیشتر می پسندید





آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :