تبلیغات
میز غذا - استاک مرغ ( آب مرغ )

میز غذا

چهارشنبه پنجم اسفندماه سال 1388

استاک مرغ ( آب مرغ )

نویسنده: نیما   طبقه بندی: تکنیک های آشپزی، انوع آش و سوپ، 

مواد لازم :

استخوان مرغ 2 کیلوگرم

کرفس  4قطعه

پیاز  1 عدد بزرگ

هویج 2 عدد

برگ بو 1 عدد

نمک و قلقل   به مقدار لازم

طرز تهیه :

استخوان ها را خوب بشورد و به همراه مقداری آب، کرفس، پیاز، هویج و برگ بو روی حرارت بگذارید تا بپزد در اواخر پخت نمک و فلفل را به آن اضفه کنید. پس از آنکه کاملا پخت درآبکش بریزید و آب آن را جدا کنید.

از آب مرغ می توانید برای سوپ، آش ، پتاژ ( نوعی سو غلیظ )، سس و انواع خوارک ها استفاده کنید.

نویسندگان

نظرسنجی

    چه نوع غذایی را بیشتر می پسندید





آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :