تبلیغات
میز غذا - سالاد الویه

میز غذا

چهارشنبه بیست و یکم مردادماه سال 1388

سالاد الویه

نویسنده: نیما   طبقه بندی: انواع غذای ایرانی، انواع ساندویچ، انواع سالاد، 

سالاد الویه

درخصوص سالاد الویه نظرات زیاد است و هر کسی بنا به نوعی که دوست دارد آن را تهیه می کند. من در اینجا آنچه اکثر دوستان تهیه می کنند را آموزش میدهم.

مواد لازم:

- مرغ نصف یك سینه كامل
- تخم مرغ 2 عدد
- سیب زمینی ۴ عدد متوسط
- نخود سبز پخته 2/1 پیمانه
- ذرت پخته 2/1 پیمانه
- خیارشور نگسنی خرد شده 2/1 پیمانه
- سس مایونز 1 پیمانه
- نمك و فلفل به مقدار لازم
- آبلیمو یا سرکه به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را می پزیم تا زمانی که آب مرغ به خورد آن رود. تخم مرغ و سیب زمینی را نیز می پزیم.

سپس مرغ را خورد می کنیم ( ریش ریش باید شود). سیب زمینی ها را به شکل نگینی خورد می کنیم. تخم مرغ ها را نیز خور می کنیم ( می توان رنده کرد) و به ظرف مرغ اضافه می کنیم . سپس ذرت و نخود سبز و خیار شور را نیز اضافه می کنیم.

در ظرفی سس و آبلیمو و نمک و فلفل را می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا تمام مواد با هم مخلوط شود. سالاد را در ظرف مورد نظر برای سرو می ریزیم و روی آن را با سس مایونز می پوشانیم و به شکل دلخواه تزئین می کنیم.

نکات :

* حتما سلاد الویه را قبل از سرو ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود و سس به خورد مواد برود.

* می توانید به مواد مقداری هویج رنده شده و پیازچه نیز اضافه کنید یا به جای مرغ از کالباس استفاده نمایید.

* در صورتی که از طعم تخم مرغ در سالاد خوشتان نمی آید می توانید آن را حذف کنید( مثل خودم). 

نویسندگان

نظرسنجی

    چه نوع غذایی را بیشتر می پسندید





آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :