تبلیغات
میز غذا - فرنی

میز غذا

جمعه ششم شهریورماه سال 1388

فرنی

نویسنده: نیما   طبقه بندی: ویژه ماه رمضان، انواع دسر، 

فرنی

مواد لازم :

- شیر    1 لیتر

- آرد سفید     5-6  ق ق

- گلاب   3/2 لیوان

- شکر 3/1 لیوان

بقیه در ادامه مطلب

فرنی

طرز تهیه :

ابتدا آرد را داخل ظرف ریخته و شیر را کم کم به آرد اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا آرد گوله نشود، پس از اینکه خوب مخلوط شد روی گاز قرارمی دهیم و مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد زمانی که احساس کردیم جوش آماده شکر را اضافه می کینم و باز هم می زنیم، سپس گلاب را نیز اضافه می کنیم و مواد را مرتب هم میزنیم تا جایی که احساس کنیم فرنی به غلظت رسید است .در این موقع فرنی را از روی گاز برمیداریم . قبل از اینکه فرنی سرد شود آن را در ظرف می ریزیم و در یخچال قارا می دهیم تا سرد شود.

نکات :

* حتما باید شیر کم کم به آرد اضافه شود و خوب هم زده شود ، شیر نیز سرد باشد.

* در طول زمانی که فرنی روی گاز است باید مرتب هم زده شود تا ته نگیرد.

میزان شکر اختیاری است و میتوان کم شیرین یا شیرین درست کرد.

نویسندگان

نظرسنجی

    چه نوع غذایی را بیشتر می پسندید





آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :